NXPowerLite versie 7 (Windows en Mac)

NXPowerLite

– Optimeert PDF, JPEG en alle MS-office bestanden
– Voor Windows en MAC
– Bestanden sneller en eenvoudiger per e-mail te versturen
– Schijfruimte wordt meteen vrijgemaakt
– Optimeert ook bestanden in een ZIP-file
– Integratie in Lotus Notes en Microsoft Office
– Optimeert naar wens direct bij verzenden uit Outlook of Notes
– Netwerkefficiëntie en prestatie wordt verbeterd
– Vermindering van opslag en tijd voor back-up

Prijs: 47,95 Euro

Prijzen incl. BTW

   Nu Kopen Windows   Nu Kopen MAC


Geen stress meer met grote bestanden!
NXPowerLite optimaliseert Microsoft Office-, PDF- en JPEG-bestanden.

De meeste Microsoft Office-, JPEG- en PDF-bestanden zijn onnodig overladen en veel groter dan ze in werkelijkheid zouden moeten zijn. Dit maakt ze nogal omvangrijk en vaak niet geschikt voor een snelle verzending via e-mail. Berichten met grote bijlagen blokkeren, als ze al überhaupt kunnen worden geleverd en niet direct weer terug gezonden worden, de mailboxen, en natuurlijk duurt het verzenden langer.
In een bedrijf werken mail-servers trager zodra er meer opslagcapaciteit nodig is. Verder zal de transmissiesnelheid worden beïnvloed en de in-house IT afdeling zal vaker nodig zijn.

NXPowerLite bestrijdt de oorzaken van de overbelaste bestanden.
Het steeds toenemende aantal afbeeldingen, diagrammen en andere grafieken in documenten van vandaag leidt tot veel grotere bestanden – een geleidelijke toename van de bestandsgrootte – die op zijn beurt resulteert in een groot aantal problemen voor de gebruikers en ondernemingen, vooral met e-mails.
Volgens een onderzoek van Osterman Research, meldt 20% van de bedrijven dat bestanden met bijlagen altijd weer te groot zijn voor verzending en ziet 60% van de beslissingmakers op het gebied van berichten en e-mail management de groei van de benodigde opslagruimte in dit gebied als een ernstig of zeer ernstig probleem. (Bron: Why reducing file size should be a top priority in your organization, Osterman Research)

De bestandsoptimalisatie oplossing van NXPowerLite, die wereldwijd bij meer dan een miljoen mensen in gebruik is, bestrijdt de oorzaken van overbeladen bestanden en comprimeert PowerPoint, Word, Excel, JPEG en PDF-bestanden met maximaal 95%
En zelfs als deze bestanden al verpakt zijn in een ZIP-archief, zonder verlies van kwaliteit, in enkele seconden. De bestanden kunnen dus makkelijker gebruikt, opgeslagen en doorgezonden worden, en problemen met de groottebeperkingen van het postvak, etc. zijn voorbij. NXPowerLite is snel, efficiënt, en ongelooflijk eenvoudig in gebruik. De bestandstypen blijven bewerkbaar, het formaat blijft ongewijzigd en uitpakken is niet nodig.

Bestandsoptimalisatie met NXPowerLite Desktop Edition V7:
• Schuifruimte wordt onmiddelijk vrijgemaakt
• Integratie in Lotus Notes, Microsoft Office, enz.
• Optimeert naar wens direct bij verzenden uit Outlook of Notes
• Netwerk-efficiëntie en prestaties worden verbeterd
• Vermindering van geheugen- en tijd-eisen tijdens databeveiliging
• Gemakkelijker voor gebruikers en helpdesk-personeel

Nieuw in versie 7:

NXPowerLite Desktop Edition V7 optimaliseert nu ook PDF-bestanden!

Neuxpower heeft de officiële Adobe® PDF Library gelicenseerd. Zo is het gelukt, een krachtige en betrouwbare PDF ondersteuning in NXPowerLite te integreren, die dezelfde kerntechnologie gebruikt die ook gebruikt wordt door Adobe® en Acrobat®.

Nieuwe standaardinstellingen

NXPowerLite Desktop Edition V7 wordt met nieuwe standaardinstellingen uitgerust, die de visuele kwaliteit verbeteren. Daarbij hoort de optimalisatie van JPEGs en een intuïtieve integratie in de e-mail client van Lotus® Notes, Microsoft® Outlook®, Outlook® Express en Windows® Mail.

Functies van NXPowerlite 7 in een overzicht:

NXPowerLite ondersteunt in versie 7 de optimalisering van PDF-bestanden, JPEG afbeeldingen en alle Microsoft Office bestanden ook wanneer u de nieuwste formaten gebruikt die vanaf Microsoft Office 2010 of haar voorganger Office 2007 gemaakt worden (DOCX, XLSX en PPTX). De optimalisering van bestanden met veel afbeeldingen gaat tot 99%, is razendsnel en zonder kwaliteitsverlies. De optimaliserings-instellingen kunnen perfect worden aangepast aan het latere gebruik van het bestand (b.v. voor het beeldscherm, het afdrukken, mobiel apparaat of een eigen instelling). Zo kunnen Word-documenten, Excel-tabllen en Powerpoint-presentaties met JPEG afbeeldingen makkelijker gebruikt, opgeslagen en verzonden worden. Als enige programma op de markt kan NXPowerLite al deze bestandstypes ook bewerken wanneer deze in een ZIP-archief staan.

De integratie in Microsoft Outlook en Lotus Notes vermindert het berichtenvolume. Elke keer als u een e-mail met een Word-, Excel- of PowerPoint- bestand als attachment opstelt, kan deze attachment met NXPowerlite geoptimaliseerd worden. De geoptimaliseerde bestandsversie word dan aan uw e-mail gekoppeld en vervangt het origineel. Op de mailserver wordt waardevolle schijfruimte vrijgemaakt en komen minder e-mails wegens te groot terug, zodat de werk-efficiëntie omhoog gaat en het helpdesk-personeel ontlast wordt.

In de Server Edition kan NXPowerLite helpen om zeer snel grote hoeveelheden algemene schijfruimte vrij te maken en de backup-vooruitgang te vereenvoudigen. Zo levert NXPowerLite een belangrijke bijdrage aan een “groene” opslag-strategie.

Zo werkt NXPowerLite 7:

NXPowerLite analyseert b.v. in een Office document alle grafieken en kiest het meest geschikte bestandsformaat en een passende graad van optimalisatie.

De fysieke grootte van elke afbeelding wordt dan teruggebracht naar de werkelijke grootte die later in het bestand gebruikt wordt (Powerpoint slaat bijvoorbeeld elke afbeelding op in originele grootte ongeacht in welke formaat deze afbeelding later gebruikt wordt). Het gaat verder bij NXPowerLite om “ingesloten objecten” zoals bijvoorbeeld tabellen of Photoshop-afbeeldingen, en vraagt of deze ook geoptimaliseerd moeten worden. NXPowerLite slaat het geoptimaliseerde Office-bestand op en laat de vermindering van de bestandsgrootte in procenten zien. Bij de optimalisering met NXPowerLite behoudt het bestand het oorspronkelijke bestandstype en hoeft niet eerst “uitgepakt worden”, de verdere bewerking van het bestand is altijd mogelijk. De procedure bij ingezipte formaten is analoog.

Efficiënt werken met NXPowerLite 7:

NXPowerLite werkt snel en efficiënt en is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Plaatst u bijvoorbeeld een PowerPoint-bestand op het NXPowerLite-symbool, kiest u de gewenste optimaliseringsgraad en klikt u op de knop ‘Optimaliseren’. NXPowerLite analyseert automatisch de presentatie en vindt mogelijkheden om de inhoud te verkleinen. Daarbij blijven de presentaties gewoon bewerkbaar omdat het bestandsformaat niet door NXPowerLite veranderd wordt. Op de computer van de ontvanger van een door NXPowerLite geoptimaliseerd bestand hoeft het programma niet geïnstalleerd te zijn en is uitpakken niet nodig.

De bestandsoptimalisate met NXPowerLite biedt IT management een eenvoudige manier om de kosten te verminderen en om milieuvriendelijker te werken. Door de vermindering van de bestandsgrootte kan niet alleen het gebruik van de opslagruimte en de bandbreedte verminderd worden maar ook het stroomverbruik van elke ondermening significant verbeterd worden. De bestaande infrastructuur wordt optimaal gebruikt en het kapitaal dat in hardware geïnvesteerd is efficiënt gebruikt. Met NXPowerLite worden ook e-mails met bestanden attachments die door overbelaste postvakken van medewerkers wegens te groot teruggezonden worden, geminimaliseerd. Hierdoor ontstaan minder support-aanvragen aan het helpdesk-personeel. En het trainen van de gebruiker is wegens de eenvoudige bediening niet nodig. Deze ontlasting spaart zowel de gebruiker als het IT-personeel waardevolle werktijd.

Systeem vereiste “NXPowerLite 7 EN”

Compatibel met PCs met Microsoft Windows (vanaf Windows 2000) en MAC’s (OS 6.0.9)
Optimaliseert JPEGs, PDFs en Microsoft Word-documenten, Excel-werkbladen en PowerPoint-presentatie, die gemaakt zijn met Office 97 of hoger (of met een ander programma die bestanden in Word-, Excel- of PowerPoint-indeling kan opslaan, zoals OpenOffice, StarOffice of Google Documenten).
Microsoft Office hoeft niet geïnstalleerd te zijn. De komprimering van de meeste Word documenten worden echter wel verbeterd indien Word geïnstalleerd is. Voor de optionele Microsoft Office-integratie is Office 2002 of hoger vereist.
NXPowerLite optimaliseert ook uw in Office 2010 gemaakte documenten als ook de XML bestandsindelingen van Office 2007 (bijv. PPTX, DOCX en XLSX).