NXPowerLite Server

NXPowerLite
door: Neuxpower Solutions Ltd
Bestel-nr.: NX5…..

– Maakt schrijfruimte vrij op server niveau
– Analyseert voordat het begint; volledige controle Admin
– Optimeert bestanden middels scripts
– Maakt gebruik van servertijd buiten de piek uren
– Overzichtelijke rapporten geven effectieve optimalisatie aan

 

Request


NXPowerLite lost het probleem van te grote files op.

NXPowerLite voor File Servers pakt het opslagprobleem bij de kern aan en verkleint Microsoft Office- en JPEG bestanden tot 95%.

Het analyseert de bestanden op uw server en vervangt onnodig te grote bestanden met kleinere, geoptimaliseerde bestanden. En omdat geoptimeerde bestanden niet heoven te worden ‘gecomprimeerd en ge decompromeerd’ is er geen negatief effect op de system-performance. o

Bestanden houden hun originele extensie (.doc, .ppt etc), houden alle originele functies en zichtbare integriteit; ze zien eruit als het origineel maar dan veel kleiner!

….

Hoe het werkt “NXPowerLite 5 EN”

Intuitieve gebruikers interface

Besparen van opslagruimte is eenvoudg met de volledig vernieuwde gebruikers-interface. Selecteer eenvoudig de folders and bestands-typen die je wilt optimeren (of juist niet wilt optimeren), kies je optimalisatie instelling en klick op ‘Start’.

server user interface

Het daskboard is verdeeld in 4 secties:

Configuratie

Selecteer welke folder of bestand type geoptimaliseerd moet worden, selecteer the setting en wanneer de taak moet starten. Oudere bestanden kunnen desgewenst met nog sterkere optimalisatie settings nog sterker geoptimaliseerd worden om nog meer schuif-ruimte vrij te maken.

Keuze

Kies of u wilt analyseren of daadwerkelijk optimaliseren. In de ‘Analysis mode’ zal NXPowerLite een rapport genereren over het huidige opslag gebruik en de te verwachten vermindering. In de ‘Optimization mode’, zal NXPowerLite de bestanden optimaliseren en de originelen vervangen door de kleinere geoptimaliseerde bestanden.

Status

Start, stop of pause the lopende job met een enkele klick. Als de Job loopt geeft de ‘status’ ook de voortgang en de nog benodigde tijd aan. De informatie is opgedeeld naar file type dus u kunt direct zien welk bestandstype of toepassing de meeste ‘vervuiling’ oplevert.

Samenvatting

Een ‘live samenvatting’ toont exact hoeveel opslag er tot dat moment teruggewonnen is.

NXPowerLite komt als test-versie voor evaluatie doeleinden in de ‘Analysis mode’. Een registratie code is nodig om de files daadwerkelijk te kunnen optimaliseren.

Ingebouwde scheduling

Controle wanneer u uw bestanden optimaliseerd

De ingebouwde scheduler maakt het heel eenvoudig om te plannen wanneer de bestanden geoptimaliseerd moeten worden zodat het naadloos in uw bestaande processen in te plannen is.

Eenvoudig om te schedulen

Met een paar klicke kunt u instellen op welke dag en op welk moment NXPowerlite moet starten. U kunt 5 tijd-slots op een dag aanwijzen en de settings eenvoudig copieren naar andere dagen.

Volwaardige rapporten

Optimalizatie rapport

Als een taak is uitgevoerd, genereert NXPowerlite een gedetailleerd HTML rapport. Dit bevat een compleet overzicht van de server omvang en wat per bestandstype bespaart is.

Analyse rapport

In ‘Analysis mode’, NXPowerLite analiseert de server inhoud en genereert een rapport dat de huidige opslag en de te verwachten verbetering aangeeft voor de aangegeven optimalisatie instellingen.

Systeem vereisten “NXPowerLite 5 EN”

Minimum requirements

NXPowerLite voor File Servers 4.3.5 is compatibel met servers met Microsoft Windows Server 2000 SP4 of later, of PCs met Microsoft Windows 2000 SP4 of later.

De server versie kan bestanden op andere servers optimaliseren maar is alllen gelicenseerd voor een enkele server. Als u meerdere servers wilt opnemen, vraag ons dan naar de netwerk prijzen.

Interface talen
English, German, Japanese.

Supported file types
Microsoft Word document (Word 97-2010)
Microsoft Excel spreadsheet (Excel 97-2010)
Microsoft PowerPoint presentations (PowerPoint 97-2010)
JPEG images

Optimaliseert ook bestanden gemaakt in andere office productiviteits suites (zo als Google Apps, iWork, Lotus Symphony, OpenOffice or StarOffice), onder de voorwaarde dat de bestanden zijn ogeslagen in een van de Microsoft Office formaten.